Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji

Koleksi Lirik Lagu Campursari Jawa Terbaru yang kini sedang ngetren. Disini kami berikan beberapa lirik lagu campursari gratis untuk anda.

Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Koleksi Semua Album Lirik Lagu Campursari Didi kempot

Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji Rating: 4.5 Diposkan Oleh: ismo

0 komentar:

Poskan Komentar