Lirik Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan

Koleksi Lirik Lagu Campursari Jawa Terbaru yang kini sedang ngetren. Disini kami berikan beberapa lirik lagu campursari gratis untuk anda.

 Lirik Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan

Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a... Dada sayang
Da... Slamat jalan


Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali 


Koleksi Semua Album Lirik Lagu Campursari Didi kempot

Lirik Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan Rating: 4.5 Diposkan Oleh: ismo

0 komentar:

Poskan Komentar