Lirik Lagu Campursari Kasmaran

 Koleksi Lirik Lagu Campursari Jawa Terbaru yang kini sedang ngetren. Disini kami berikan beberapa lirik lagu campursari gratis untuk anda.

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Kasmaran

Yen arep crita karo sapa
yen ora crita kok tambah nelongso
kok soyo suwe koyo ngene rasane
sedina dina gur nakoni wae...

Yen ora sambat wis ra kuat
arep jaluk tulung
bingung le ku nanggung
tekan sok kapan iso mendem iki
kasmaran kenya tan kepati pati...

Tindak tanduke kalem ra di gawe
larane sembe gregetake...

Yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lega
deweke teka lan kanda yen tresna
piye piye aku pasrah lan lilo...

Yen arep crita karo sapa
yen ora crita kok tambah nelongso
kok soyo suwe koyo ngene rasane
sedina dina gur nakoni wae...

Yen ora sambat wis ra kuat
arep jaluk tulung
bingung le ku nanggung
tekan sok kapan iso mendem iki
kasmaran kenya tan kepati pati...

Tindak tanduke kalem ra di gawe
larane sembe gregetake...

Yo ben mung ngimpi ora popo
yen ati iki iso dadi lega
deweke teka lan kanda yen tresna
piye piye aku pasrah lan lilo...

Koleksi Semua Album Lirik Lagu Campursari Didi kempot

Related Post



1 komentar:

  1. ...bingung leh ku nembung

    kasmaran priya kang kepati pati

    anteng ra digawe
    larang esemme nggregetake

    yen upama ngimpi....
    ben ati iki.....

    BalasHapus