Lirik Lagu Campursari Alun-alun nganjuk

Koleksi Lirik Lagu Campursari Jawa Terbaru yang kini sedang ngetren. Disini kami berikan beberapa lirik lagu campursari gratis untuk anda.

Lirik Lagu Lilin Herlina & Agung Alun-Alun Nganjuk

lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
mecak’e endahing wengi kutha Nganjuk iki
sumilir angin Wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek karo aku iki
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

sumilir angin Wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli


Koleksi Semua Album Lirik Lagu Campursari yang lain

Lirik Lagu Campursari Alun-alun nganjuk Rating: 4.5 Diposkan Oleh: ismo

2 komentar:

  1. melestarikan budaya jawa, khususnya campursari....I like this...!!!!

    BalasHapus
  2. terimakasih telah menyediakan liriknya bos

    BalasHapus